Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Pelgrimshoes Genooierhof Venlo heeft zes kamers voor gasten ter beschikking.
  • In het Bed & Breakfast deel met eigen ingang zijn drie tweepersoonskamers en een driepersoonskamer allen met eigen badkamer.

Bed & Breakfast venloDe kapelboerderij heeft 2 hoofdentrees, een aan de kapelzijde voor de woning en een entree in het midden van het schuurdeel voor de B&B.
De kamersleutel geeft ook toegang tot de hoofdentree van de B&B. Aan de tuinkant liggen 2 tweepersoonskamers en een driepersoonskamer.
Het daglicht dat valt door de originele stal-openingen in de gevel op het zuiden zorgt voor een heldere en intieme sfeer.
Aan de voorgevel ligt een tweepersoonskamer met eigen badkamer op het noorden. Deze kamer heeft een hoger plafond en een enkel groot en hoog raam. De kamer heeft de allure van een suite.
Alle  kamers zijn ruim van opzet en hebben een tafeltje met twee fauteuils, een bureau met stoel en een ingebouwde klerenkast.

 

  • In het kapeldeel zijn twee  eenpersoons pelgrimskamers met een gezamenlijke badkamer.

Via de woonkamer van de woning is het kapeldeel met de pelgrimskamers bereikbaar.
Vanwege privacy en bijvoorbeeld de coronapandemie, maar ook door gebruik als slaapplaats voor medewerkers en als te bezichtigen item bij rondleidingen, wordt de kamer niet vaak verhuurd.
Mocht het zo zijn, dan nog zijn deze kamers uitsluitend bedoeld voor slechts voor één nacht.
De pelgrimskamer is een originele eenpersoonskamer met houten vloer en gewelfd plafond.
Alles is gebleven zoals het was, geen centrale verwarming, geen luxe.
Hier wordt de sfeer geproefd van wat het ooit geweest moet zijn. Behalve het bed staat er een bureau met stoel en een klerenrek.
Voor de gasten van de pelgrimskamers is een authentieke ruimte als gezamenlijke badkamer ingericht.

 

 

 

  • Kamerprijzen inclusief traditioneel ontbijt per overnachting:

Prijzen per 01-10-2023 :

Een tweepersoonskamer voor 2 personen, inclusief ontbijt, zelf samen te stellen lunchpakket en toeristenbelasting kost € 120,00 per overnachting.
Een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt, zelf samen te stellen lunchpakket en toeristenbelasting bij eenpersoonsgebruik kost € 90,00 per overnachting.
Een driepersoonskamer voor 3 personen , inclusief ontbijt, zelf samen te stellen lunchpakket en toeristenbelasting kost € 150,00
Indien de pelgrimskamer bij wijze van uitzondering beschikbaar is gesteld, kost deze eenpersoonskamer inclusief ontbijt, zelf samen te stellen lunchpakket en toeristenbelasting € 50,00