Rondleiding

RONDLEIDING

_MG_9900-bewerktDe boeiende historie van de plek met het Kapelke van Genooi en van de boerderij Genooierhof in het bijzonder, de restauratie van de kapelboerderij, de combinatie van oud en nieuw, de historische vondsten in de kelder, de overweldigende zolders en archeologische waarde van de tuin komen allemaal aan de orde bij een rondleiding door het Pelgrimshoes. De rondleiding is per groep gebonden aan een maximum van 12 personen.

 

 

_MG_0001-1 kopieVaak wordt na zo’n rondleiding nog een hapje en een drankje genuttigd in de eetruimte. U Bent dan gast bij ons aan tafel. Voor deze gelegenheid kan vanalles gepresenteerd worden :  koffie met vlaai, borrel met hapjes, eten wat de pot schaft, met keuze uit ruim aanbod.

De eet/vergaderruimte is geschikt voor 10 personen, maar kan aangepast worden tot maximaal 16 personen. Bij grotere bijeenkomsten, kan gebruik gemaakt worden van de ontvangstruimte in de woning met een capaciteit van 24 personen. Door gebruik van de loggia en van de terrassen zijn meerdere en grotere opties mogelijk.

  • Rondleiding met Koffie en vlaai  kost € 15,00 per persoon inclusief belasting.